• Email: rahamnsani2020@gmail.com
 • Phone: 01723793694, 01711164109

Een tiener in sociale netwerken: hoe u hater kunt afwijzen?

 • home Product
 • Een tiener in sociale netwerken: hoe u hater kunt afwijzen?

  Datasheet:

  Door de duizelingwekkende wereld Instagram te ontdekken (een extremistische organisatie die in Rusland is verbannen), net als Tiktok, weten onze 9-10-jarige kinderen niet eens welke beproevingen voorbereid zijn op hun onstabiele zelfrespect. De zachtste van hen is om een ​​aanvallende opmerking tegen te komen. Maar ontzag voor de haters is geen reden om te weigeren te communiceren. Communicatie -experts – Journalist Nina Zvereva en schrijver Svetlana Ikonnikova – in het boek “Star of Social Networks” vertellen hoe ze correct moeten reageren op negatieve reacties. We publiceren een fragment.

  ‘Dus je hebt je bericht gepubliceerd. Ik heb de video gepost. Nu ziet iedereen hem – met je avatar, met emoticons (of zonder hen), met foto’s of foto’s … en natuurlijk kijk je om de drie minuten in het sociale netwerk om te zien of er een reactie is? Graag willen? Opmerking? En zie je – ja, er is!

  En op dit moment kan je blogger -carrière instorten. Omdat zelfs de persoon die weet hoe hij coole video’s moet maken en prachtige berichten moet schrijven, geen topblogger wordt als hij niet weet hoe hij correct moet reageren op opmerkingen. En hoe klopt het?

  Wat te doen als u niet wordt geprezen in de opmerkingen?

  Excuseer jezelf? Of blijf zwijgen? Niemand weet het juiste antwoord. Omdat hij dat niet is. En er is een geschil uitgerekt tot honderd opmerkingen. Wat overblijft? Neem de mening van iemand anders.

  Zodra Voltaire zei: “Ik ben het niet eens met enig woord, maar ik ben klaar om te sterven voor je recht om te zeggen wat je denkt”. Dit is trouwens democratie. Daarom, als in de reacties een persoon een mening geeft dat u helemaal niet deelt, laat hem hierover een argument met hem informeren, breng uw argumenten. Maar beledig niet. Hij heeft het recht om dat te denken. Jij bent anders. Allemaal anders.

  En als hij vervelende dingen over mij en mijn vrienden schrijft?

  En hier handelen we al op een ander principe. Maar laten we er eerst voor zorgen dat dit echt mest is, en niet een ander gezichtspunt. Er was eens een blogger Dasha. En ze schreef ooit een bericht: “Hoe moe ik ben van deze wiskunde! Heer, ik kan het niet meer niet meer. Nee, ik ben klaar om de logaritmen te proppen en door de discriminanten te komen. Maar ik moet op zijn minst begrijpen waarom. Ik ben een humanitair. Kubieke vergelijkingen zullen nooit van pas komen in mijn leven. Waarom?! Welnu, waarom breng ik een aantal van mijn tijd en zenuwen aan? Waarom kan ik op dit moment geen oratorium, psychologie of geschiedenis studeren – dat wat echt interessant is voor mij? Wat zou er moeten gebeuren zodat algebra en geometrie op de middelbare school worden gemaakt door keuze?””

  Negatieve opmerkingen vielen heel logisch op Dasha. Lees er vijf van hen en zeg: welke van hen zijn naar uw mening in wezen geschreven en die zijn slechts beledigingen?

  1. “Ja, je kunt gewoon niets boven de” drie “algebra krijgen, dus je bent woedend!””
  2. “Oh, je kunt meteen zien – Blonde! Je kunt je foto’s maar beter uitdagen, er is tenminste iets te zien!””
  3. “Dat slaat nergens op! Hoe kun je leven zonder wiskunde?””
  4. “Het volgende slachtoffer van het examen!””
  5. “Ik ben het er categorisch mee oneens! Wiskunde ontwikkelt logisch denken, en zonder dit leeft iemand bijna als amfibieën, alleen al op de instincten. “.

  Dat klopt, beledigingen zijn de eerste, tweede en vierde opmerkingen.

  De auteurs ruzie maken niet in het idee dat Dasha heeft uitgedrukt, maar evalueren Dashin een intellectueel niveau. En ze evalueren zeer kritisch. Maar de derde opmerking … wat denk je, waarom het nog steeds onmogelijk is om toe te schrijven aan beledigingen (hoewel ik echt wil)? Omdat de auteur van deze opmerking Dasha niet evalueert, maar de gedachte die door haar wordt uitgedrukt. Natuurlijk weet hij niet hoe hij zijn beoordeling kan delen, maar hij schrijft tenminste niet dat Dasha dom is.

  Merk op dat dit een groot verschil is. Vertel een persoon dat hij een dwaas is, of zeg dat zijn idee dom is. Een dwaas is een belediging. Stomme idee … nou ja, ieder van ons zegt periodiek onzin. Hoewel het correct is om zo te reageren: “Dit idee lijkt me dom”. En leg uit waarom. Dit is eigenlijk precies wat de auteur van het vijfde commentaar probeerde te doen: hij sprak oneens met het idee (merk op dat hij Dasha niet evalueerde) en argumenteerde zijn positie.

  Het is natuurlijk het beste om ruzie te maken met degenen die het kunnen doen zonder uw persoonlijkheid aan te raken. Misschien verliest u in dit geschil. Maar het zal een geschil zijn, en geen beledigingen die heen en weer vliegen. Maar de opmerkingen die vol woede of spot over u en uw familieleden zijn, kunnen veilig verwijderen. U hebt het recht om uw pagina niet in een afval te maken. En natuurlijk, ontslaat haar van verbale modder.

  Waar komen ze vandaan, deze haters?

  De term “Heiter” hoeft niet te worden uitgelegd, maar toch? We hopen dat deze mensen niet naar uw pagina zijn gekomen, maar wees klaar: u kunt Haiter altijd ontmoeten op het sociale netwerk. Natuurlijk halen de sterren het sterkst van hen. Je opent een foto van de ster op Instagram (een extremistische organisatie die in Rusland is verbannen) en vindt zeker zoiets als in de opmerkingen: “Ja, jaren zijn al zichtbaar …” of “God, hoe kun je zo’n jurk aandoen Zo’n dikke kont!»Opmerking, we hebben heel voorzichtig geschreven -” dikke kont “. Haters zijn niet verlegen in uitdrukkingen. Wie zijn zij, deze mensen? Er zijn verschillende opties.

  1. Haters zijn mensen die hun werk doen. Het bedrijf Romashka betaalde bijvoorbeeld speciaal ingehuurde kachels zodat ze allerlei vervelende dingen schrijven in de reacties op de berichten van Vasilek. En ze schrijven met inspiratie. Als gevolg hiervan stoppen mensen met het kopen van maïsbloemen van Vasilek en beginnen ze kamille van Romashki Company te kopen. Verachtelijk? Natuurlijk. Doe dat nooit.
  2. Dit zijn mensen die zichzelf beweren vanwege sterren. Nou, wanneer in het echte leven een rustige verliezer Vasya Miss World zal ontmoeten?! Nooit. Maar hij zal naar haar pagina op sociale netwerken komen en schrijven: “Wel, gezicht! En deze heette de schoonheid? Pf-f, we hebben varkens en dan mooier!»Vasina Self -Atreem steeg naar de hemel. Maar hoe – drukte zijn “F” uit tot de schoonheid!
  3. Dit zijn mensen die graag zien dat anderen aan hun woorden lijden. Deze mensen zullen geen commentaar geven op Miss World -berichten. Ze zullen beginnen met het methodisch bespotten van sociale netwerken over degenen die ze persoonlijk kennen: de studenten van hun school, “collega’s” in de sportsectie, buren ..

   viagra kopen

   . ze zijn verheugd hun macht te voelen over de emoties van anderen. Schreef vervelende dingen – en je ziet hoe een persoon bloost, bleek wordt, weet niet wat hij moet zeggen als reactie … en iedereen heeft de kans om een ​​hayers tegen te komen – voorbeeld nr. 3. U kunt gewoon aanstootgevende opmerkingen verwijderen. En je kunt, als je de kracht in jezelf voelt, een afwijzing geven.

  Hoe je een hoedje afwijst?

  Het belangrijkste hier is niet te antwoorden op de manier die Hater suggereert. Wat verwacht hij van je? Wrok, response belediging, excuses. En elk antwoord van uw in dit formaat betekent dat u na Haiter loopt, waarbij u de regels neemt die door hem wordt opgelegd. Kom uit dit vliegtuig! Vertel Hater over wat hij doet, maak de situatie voor de gek of … ben het helemaal met hem eens.

  Toen het meisje Ira in het commentaar schreef: “Wel, waar heb je met zo’n enorme kont geklommen?”” Wel, je gaat nu naar me toe, maar zeg niet in wezen, “antwoordde Ira de commentator. – Kom op de zaak, of ik zal uw opmerking verwijderen “. Geen wrok. Geen beledigingen als reactie. IRA analyseerde de opmerking van Kheyiter en waarschuwde wat ze zou doen als dit wordt herhaald.

  En na een paar maanden op de opmerking: “Ja, je bent überhaupt een middelmatigheid!” – Ze schreef:” Nou, dat is het, alles, versloeg het meisje! ik geef het op!” – En zet de emoticons. IRA dacht er niet eens aan om een ​​geschil aan te gaan. Ik grapte terloops en sloeg daardoor de grond van onder de voeten uit. En voor de derde keer schreef dezelfde hater zelf (de man bleek de man te zijn) naar de aanvallende opmerking over haar intellect: “Ja, alles is correct. Helemaal op het punt “.

  ‘Ja, je kunt niet eens ruzie maken met je!” – Hater reageerde met wrok en niet meer op de pagina van IRA heeft geen opmerkingen achtergelaten. Alleen stil laikal haar foto’s. Trouwens, de geschiedenis werd voortgezet. Toen Ira eenmaal een andere man begon te trollen. (Ira is een geestig meisje, dus haar blog werd snel populair. En waar is populariteit – er zijn valsspelers.))

  Dus, de allereerste hater kwam op tegen de verdediging van het meisje. Hij stoot elke aanval af. IRA las dit allemaal en glimlachte “.

  be our partner

  our Clients