• Email: rahamnsani2020@gmail.com
 • Phone: 01723793694, 01711164109

Anna Mikhalkova: “Soms is echtscheiding de enige juiste beslissing”

 • home Product
 • Anna Mikhalkova: “Soms is echtscheiding de enige juiste beslissing”

  Datasheet:

  Het is absoluut natuurlijk in het leven en op het scherm. Dringt erop aan dat van nature helemaal geen actrice is en na het filmen met plezier duikt in een gezin. Haat iets om iets in het leven te veranderen, maar soms doet hij wanhopig gewaagde handelingen. Net als haar heldin in de film van Anna Parmas ‘Let’s Disster!””.

  Tien uur ‘s ochtends. Anna Mikhalkova zit tegenover, drinkt latte, en het lijkt mij dat dit geen interview is – we chatten gewoon als vrienden. Op het gezicht staat geen gram cosmetica, in bewegingen, blik, stem – geen tonen van spanning. Ze vertelt de wereld: alles is in orde … gewoon in de buurt blijven – al therapie.

  Anna heeft de een na de ander succesvolle projecten, en elk is een nieuwe stap, hoger en hoger: “gewone vrouw”, “Storm”, “Laten we echtscheidingen scheiden!””. Iedereen wil op haar neerschieten.

  “Dit is een soort vreemde vertrouwenslening. Blijkbaar stelt mijn psychotype mensen in staat zich met mij te associëren, ‘suggereert ze. Of misschien is het feit dat Anna liefde uitzendt. En ze geeft toe: ‘Ik moet geliefd moeten worden. Op het werk is dit mijn voedingsomgeving. Het inspireert me “. En ze houden van haar.

  Bij de Kinotavr bij de première van de film “Laten we DISFE!”Ze werd vertegenwoordigd door:” Anya-i-vseh-spas “. Dit is niet verrassend. “Ik ben een vondst voor elke persoon die begint te sterven, lijden. Misschien is het hele ding in het complex van de oudere zus, ‘legt Anna uit

  . En het lijkt mij niet alleen.

  Psychologieën: velen van ons proberen ons leven te “herstarten”. Ze besluiten om alles te veranderen van morgen, vanaf maandag, van het nieuwe jaar. Je hebt het?

  Anna Mikhalkova: Soms is het gewoon nodig om het leven opnieuw te starten. Maar ik ben geen persoon met passies. Ik doe niets scherp en onderweg. Ik begrijp de verantwoordelijkheid. Omdat je niet alleen je leven automatisch opnieuw opstart, maar ook het leven van al je metgezellen en ruimtestations die om je heen vliegen ..

  Ik neem heel lang een beslissing, formuleer het, ik leef ermee. En alleen als ik begrijp dat ik me op mijn gemak voel en ik emotioneel de noodzaak accepteerde om afstand te doen van iemand of omgekeerd te beginnen te praten, doe ik het ..

  Elk jaar krijg je steeds meer films. Je houdt ervan om zo populair te zijn?

  Ja, ik ben al bang dat binnenkort iedereen het zat zal zijn van het feit dat ik veel op het scherm sta. Maar ik zou niet willen … (lacht.) Het is waar, in de bioscoopindustrie is alles spontaan. Iedereen biedt vandaag aan, en morgen kunnen ze het vergeten. Maar ik heb het altijd kalm behandeld.

  Rollen zijn niet het enige dat ik leef. Ik beschouw mezelf helemaal niet als een actrice. Voor mij is het slechts een van de vormen van bestaan ​​waar ik geniet. Vanaf een gegeven moment is het een manier geworden om zichzelf te bestuderen.

  En meer recent realiseerde ik me dat alle momenten van opgroeien en begrip van het leven niet met mijn ervaring komen, maar met het feit dat ik met mijn personages ervaar … alle komedies waarin ik werk, is therapie voor mij. Ondanks het feit dat het veel moeilijker is om in komedie te bestaan ​​dan in het drama ..

  Ik kan niet geloven dat dat in de film in de hoofdrol “Over liefde. Alleen voor volwassenen was het moeilijker voor jou dan in de tragische “storm”!

  “Storm” is over het algemeen een apart verhaal. Als ik eerder een rol zou worden aangeboden, zou ik het daar niet mee eens zijn. En nu realiseerde ik me: mijn acteertools zullen voldoende zijn om het verhaal te vertellen van een persoon die het verval van de persoonlijkheid ervaart. En ik heb deze ervaring met extreme schermervaringen in mijn leven Piggy Bank gedaan.

  Sommige kunstenaars met grote moeite komen uit de rol, en het hele gezin leeft en lijdt tijdens het fotograferen ..

  Het gaat niet om mij. Mijn zonen hebben naar mijn mening niet gekeken naar iets waar ik in speelde … misschien, met zeldzame uitzonderingen … we hebben alles verdeeld. Er is een gezinsleven en mijn creatieve leven, en ze kruisen niet met elkaar.

  En niemand geeft erom of ik moe was, niet moe, heb ik opgenomen of niet. Maar het past bij mij. Dit is alleen mijn territorium. Ik geniet van deze stand van zaken.

  Voor mij is werk een vakantie van een gezin, en een gezin is een vakantie van emotionele verwarming op de set … Natuurlijk is de familie trots op de prijzen. Ze staan ​​op de kast. De jongste dochter Lida gelooft dat dit haar prijzen zijn.

  Het derde kind na een grote pauze is hij bijna als de eerste?

  Nee, hij is als een kleinzoon. (Lacht.) Je observeert hem een ​​beetje van de zijkant … ik en mijn dochter zijn veel kalmer dan met mijn zonen. Ik begrijp al dat veel bij een kind niet kan worden gewijzigd. Hier zijn mijn ouderen, het verschil heeft een jaar en op een dag, één sterrenbeeld, dezelfde boeken die ik hen voorleest, maar ze leken van verschillende ouders te zijn.

  Alles is van tevoren geprogrammeerd, en je zult tenminste je hoofd tegen de muur zijn, serieuze veranderingen zullen niet werken. Je kunt sommige dingen bijbrengen, leren hoe je moet gedragen, en al het andere is vastgelegd. De middelste zoon, Sergey, heeft bijvoorbeeld helemaal geen causale banden.

  En tegelijkertijd is zijn aanpassing aan het leven veel beter dan die van de oudere, Andrei, wiens logica doorgaat. En nog belangrijker, dit heeft geen invloed op of ze gelukkig zijn of niet. Dit wordt beïnvloed door veel dingen, zelfs het metabolisme en de chemische samenstelling van het bloed.

  Er wordt natuurlijk veel gevormd door de omgeving. Als ouders gelukkig zijn, zien kinderen het als een soort natuurlijke achtergrond van het leven. Notaties werken niet. Onderwijs is wat en hoe u aan de telefoon praat met andere mensen.

  Er is een fiets over Mikhalkov. Zoals, ze informeren geen kinderen en letten tot een leeftijd helemaal geen aandacht aan hen ..

  Heel dicht bij de waarheid. Niemand haastte ons als een gek met de organisatie van een gelukkige jeugd. Hij maakte zich geen zorgen: was het saai voor het kind, beschadigde hij de psyche toen hij werd gestraft en gaf hij onder de kont. En ze hebben me ergens voor geslagen ..

  Maar dat was het geval in andere families. Er is geen correct onderwijsmodel, alles verandert met een verandering in de wereld. Nu is de eerste harde generatie gekomen – eeuwen – die geen conflict hebben met ouders. Ze zijn vrienden met ons.

  Aan de ene kant is het geweldig. En anderzijds zijn een indicatie van de infantiliteit van de oudere generatie … moderne kinderen zijn veel veranderd. Ze hebben alles waar een lid van het Politburo eerder over had gedroomd. Je moet geboren worden in een absoluut marginale omgeving, zodat je de wens wilt doorbreken. Het is een zeldzaamheid.

  Moderne kinderen hebben geen ambities, maar er is een verzoek tot geluk … en ik merk ook dat de nieuwe generatie asxiaal. Ze zijn bederfd door dit instinct. Het maakt me bang. Er is geen zoals het was voorheen, wanneer je de kamer binnenkomt en ziet: een jongen en een meisje, en ze kunnen niet uit de categorie tussen hen ademen. Maar de kinderen van vandaag zijn veel minder agressief dan in hun helse leeftijd.

  Je zonen zijn al studenten. Je voelt dat ze volwassenen onafhankelijke mensen zijn geworden die hun lot bouwen?

  Ik heb ze aanvankelijk waargenomen met volwassenen en zei altijd: “Beslis zelf”. Bijvoorbeeld: “Natuurlijk kunt u niet naar deze les gaan, maar onthoud dat u een examen hebt”. De oudste zoon heeft altijd gekozen wat correct is vanuit het oogpunt van gezond verstand.

  En de middelste is het tegenovergestelde, en toen hij mijn teleurstelling zag, zei hij: ‘Wel, u zei zelf dat ik kan kiezen. Dus ik ging niet naar de les!»Ik dacht dat de middelste zoon kwetsbaarder is en mijn steun lang nodig heeft.

  Maar nu studeert hij aan regisseren bij VGIK, en zijn studentenleven is zo interessant dat er bijna geen plek voor mij is … je weet nooit welke van de zonen en op welk moment het zal worden ondersteund. Vooruit is veel teleurstellingen.

  En het eigendom van hun generatie is om zich zorgen te maken dat ze de verkeerde kant op kunnen kiezen. Voor hen wordt dit een bevestiging van falen, het lijkt hen dat al het leven voor eens en voor altijd is neergekomen. Maar ze moeten weten: ongeacht welke beslissing ze nemen, ik zal altijd aan hun zijde staan.

  be our partner

  our Clients